Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Έρευνα: Τα κατοικίδια επηρεάζουν την σχέση σας με το αντίθετο φύλο;


Έρευνα του Εθνικού Οργανισμού Υγείας των Ζώων (NOAH) προσπαθεί να δει κατά πόσο η αγάπη που έχουμε στα κατοικίδια μας επηρεάζει την σχέση μας με το αντίθετο φύλο.


Συγκεκριμένα ο Βρετανικός οργανισμός βρήκε πως το 25% του γυναικείου φύλου δεν θα δίσταζε να χωρίσει τον σύντροφό τους αν το αγαπημένο τους κατοικίδιό δεν τον συμπαθούσε. Επίσης ένα εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 33% θα έφευγε από το κρεβάτι αν το κατοικίδιο ήταν άρρωστο για να κοιμηθεί μαζί του στο πάτωμα.


Το  50% του γυναικείου φύλου χαιρετάει το κατοικίδιο του πρώτα όταν γυρίζει σπίτι

Αντίθετα το αντρικό φύλο φαίνεται πως δεν είναι τόσο αφοσιωμένο, μιας και εκείνοι που θα χώριζαν τη σύντροφό τους επειδή δεν τη συμπαθεί το κατοικίδιό τους φέρεται να είναι μόλις 12%.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.094 ιδιοκτήτες ζώων, από αυτούς το 40% δήλωσε ότι θα ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει το αγαπημένο του κατοικίδιο αν βρισκόταν σε κίνδυνο, ενώ το 50% επεσήμανε πως δεν θα σκεφτόταν το ύψος των εξόδων σε περίπτωση ασθένειας.

Τέλος δεν μας ξάφνιασε καθόλου το ότι οι ιδιοκτήτες σε ποσοστό 20% μιλούν στο κατοικίδιό τους για τον καιρό και ότι περνούν μαζί με τα κατοικίδια τους τις γιορτές σε ποσοστό 60%.


Εσείς τι θα κάνατε για τα κατοικίδια σας;


.



Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου